A Hungária Dobermann Klub tenyészszemlét és munkavizsgát rendez!
Ideje: 2021. május 1. (szombat)
Helye: Ócsa, Ócsai Kutyaiskola
Bíró: Dohóczki Tamás – teljesítmény és küllem
Segéd: Benkóczy Gergő
Nevezési cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nevezési határidő: 2021. április 28. (szerda)
A Hungária Dobermann Klub a járványhelyzetre való tekintettel az éves programjában szereplő 2021. március 27-én tartandó rendezvényét elhalasztotta.
A jelenlegi korlátozások enyhítése bizalomra ad okot, valamint a nagy érdeklődésre való tekintettel Vezetőségünk úgy döntött, hogy megrendezi a tenyészszemlét és az IGP, BH munkavizsgát.
Természetesen rendezvényünk zártkörű lesz és csak az érvényben lévő szigorú járványügyi korlátozások mellett tartható meg (maszk használata kötelező).
Nevezni e-mailben lehet a jelzett határidőig.
Minden nevező visszaigazolást kap, melyben szerepelni fog, hogy milyen időpontra érkezzen az adott vizsgázó.
Főállatorvosi utasításra, a rendezvényre felvezetni kizárólag chippel, veszettség elleni érvényes (egy éven belüli, de a vizsgát minimum 10 nappal megelőzően beadott) védőoltással és parazita ellenes kezeléssel rendelkező ebeket lehet, melyet a helyszínen kérésre igazolni szükséges.
A nevezés elküldésével a nevező vállalja, hogy a nevezési díjat abban az esetben is kifizeti, ha a vizsgán kutyája nem vesz részt.
A munkavizsga - igazodva az FCI szabályzatához - csak minimum 4 kutya nevezése esetén lehetséges. A tenyészszemlére nevezők ebbe nem számíthatók bele!Természetesen, ha valamilyen oknál fogva mégsem tudjuk megtartani a vizsgát, a klub mindenkinek visszatéríti a befizetett nevezési díjat.
Helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

Friss híreink